Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@23:29:42 GMT

چندنفر در یک ماه گذشته سجامی شدند

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۲۹۵۷

به گزارش بورس تابناک، مدیریت راهبری سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) اعلام کرد: بسیاری از نهادهای مالی بازار سرمایه (کارگزاران، شرکت های تامین سرمایه، سبدگردان، صندوق های سرمایه گذاری و ...) از سرویس های فراوان سامانه سجام استفاده می کنند.

بر اساس این گزارش، ثبت نام مشتریان، بروز رسانی اطلاعات سهامداران، واریز سود و عملیات تسویه، اطلاعات بانکی، ارتباطی و پستی از مهم ترین سرویس های سامانه سجام است که نهادهای مالی بازار سرمایه از این سرویس ها استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکوردهای تاریخی سجام

جزییات اطلاعات منتشر شده نشان می دهد که بیشترین تعداد ثبت نام در سامانه سجام از ابتدای فعالیت تا به امروز 424 هزار و 573 نفر و بیشترین تعداد احراز هویت در یک روز نیز 360 هزار و 390 نفر بوده است.

 آمار ثبت نام کنندگان سجام در 11 ماه ابتدایی 1400

گفتنی است آمارها حاکی از آن است که در طی 11 ماه ابتدایی سال جاری تعداد کل ثبت نام ها به یک میلیون و 295 هزار و 456 نفر و تعداد کل احراز هویت ها در سامانه سجام به یک میلیون و 555 هزار و 560 رسیده که بیشترین رکورد ثبت نام در سجام با 319 هزار و 492 نفر و بیشترین احراز هویت با 353 هزار و 338 نفر به فروردین ماه سال جاری اختصاص پیدا کرده است.

10 سهامدار بالای 100 سال

بر اساس اطلاعات موجود 10 سهامدار بالای 100 سال در سامانه سجام ثبت نام کرده اند و احراز هویت شده اند.

در این فهرست، نام 8 خانم از استان های سیستان و بلوچستان (2 نفر)، خوزستان، کردستان، لرستان، آذربایجان غربی، زنجان و ایلام و دو مرد از استان های آذربایجان شرقی و فارس دیده می شود.

منبع: تسنیم

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین روسیه سجام بازار سرمایه واریز سود مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین روسیه سامانه سجام احراز هویت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند

در برنامه تهران ۲۰ رسانه ملی با حضور کارشناسان و مسئولان در رابطه با سامانه خود نویس نکاتی مطرح شد. در این رابطه فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: متاسفانه با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان داده خود را ثبت کرده و به راحتی ملک دیگری را اجاره داد. 

در ادامه داود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک اظهار داشت: در ماده ۱۸ جهش تولید عنوان شده که دسترسی برای مردم ایجاد شود، اما متاسفانه با تاسیس این سامانه مستقل، عملاً دسترسی مشاوران املاک قطع شده و اکوسیستم خرید و فروش تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس دارای ایرادات فنی و قانونی است، گفت: با عنایت به احراز هویت از طریق تلفن همراه، در صورتی که کد رهگیری اولیه برای متعاملین پیامک می‌شود در اختیار مشاور املاک قرار نگیرد، امکان گرفتن کد رهگیری برای مشاور املاک دیگر میسر نیست. در صورتی که قانون‌گذار در صورت عدم دریافت کد رهگیری، تنبیهاتی را برای مشاور املاک در نظر گرفته است.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک عنوان کرد: علاوه بر این، در سامانه خودنویس متعاملین قبل از خواندن قرارداد، تمامی موارد را پذیرفته‌اند و دیگر امکان رد و تغییر قرارداد را ندارند.

وی عنوان کرد: سیاست واحد در حوزه مسکن نداریم و مشاوران املاک باعث ایجاد تورم نشده‌اند. آن چیزی که مهم بوده اجرای درست قانون است.

فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن نیز با بیان اینکه در قرارداد‌های اجاره برای موجران و مستاجران، امنیت معامله حائز اهمیت است، گفت: با ایرادات که این سامانه برخوردار است، به راحتی می‌توان ملک دیگری را اجازه داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه احراز هویت در این سامانه وجود ندارد و با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان اطلاعات خود را ثبت کرده و در کمال تاسف این داده‌ها پذیرفته می‌شود. 

این کارشناس مسکن ضمن انتقاد به سامانه خودنویس عنوان کرد: صراحتاً در سامانه خودنویس آمده که هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات ندارد.  آیا در آینده میزان پرونده‌های قضایی بیشتر نمی‌شود؟ چه کسانی باید صحت سنجی اطلاعات وارد شده را بررسی کنند که متاسفانه اجبارا به غیر رسمی شدن اسناد مالی دامن می‌زنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • جنجال جدید طلافروشان
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • شناسایی صفحات جعلی توسط احراز هویت + فیلم
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است