Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@09:50:23 GMT

آماری که در بورس ۱۱۶ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۸۹۷۸

آماری که در بورس ۱۱۶ درصد افزایش یافت

تازه ترین آمارها نشان میدهد که در خردادماه سال جاری تعداد ۷۶۰ هزار و ۶۳۲ ثبت نام از سوی سرمایه گذاران حاضر در بازار سرمایه در سامانه «سجام» صورت گرفته که در مقایسه با اردیبهشت ماه رشدی بیش از ۱۱۶ درصدی (معادل ۴۰۹ هزار نفر) داشته است.

به گزارش ایران اکونومیست،   در  خرداد  ماه امسال تعداد ۷۶۰ هزار و ۶۳۲ ثبت نام از سوی سرمایه گذاران حاضر در بازار سرمایه در سامانه «سجام» صورت گرفته که در مقایسه با دومین ماه سال جاری با رشدی بیش از ۱۱۶ درصدی (معادل ۴۰۹ هزار نفر) و تعداد احراز هویت شده‌ها نیز با عبور از ۴۹۲ هزار سهامدار در این ماه با رشدی بیش از ۱۱۲ درصدی (معادل ۲۶۰ هزار نفر) مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس آمار منتشر شده، در اردیبهشت ماه امسال تعداد ثبت نام در سامانه «سجام» ۳۵۱ هزار و ۶۱۶ و تعداد احراز هویت شده‌ها نیز ۲۳۲ هزار و ۱۸۵ مورد بوده است. در فرودین  ماه سال جاری نیز تعداد ثبت نام در سامانه «سجام» ۱۵۸ هزار و ۲۷۰ و تعداد احراز هویت شده‌ها نیز ۱۳۰ هزار و ۷۰۴ مورد بوده است.

پنج استان پیشتاز در ثبت نام در «سجام»

تعداد نفرات ثبت نام شده در سامانه «سجام» در خرداد  ۱۴۰۱ به تفکیک هر استان حاکی از آن است که پنج استان تهران با ۱۳۶ هزار و ۱۷۲ مورد، کرمانشاه با ۷۴ هزار و ۴۵۵ مورد، قزوین با ۶۳ هزار و ۱۸ مورد، زنجان با ۴۹ هزار و ۸۸۸ مورد و آذربایجان شرقی با ۳۷ هزار و ۴۹۵ مورد در صدر بیشترین ثبت نام شده ها در کل کشور قرار دارند.

پنج استان با کم ترین ثبت نام در «سجام»

همچنین پنج استان سمنان با ۲ هزار و ۸ مورد، چهارمحال و بختیاری با ۲ هزار و ۱۴۵ مورد، یزد با ۲ هزار و ۴۰۹ مورد، بوشهر با ۲ هزار و ۸۸۴ مورد و خراسان شمالی با ۳ هزار و ۶۴۲ مورد  در انتهای لیست کمترین ثبت نام شده‌ها در سامانه سجام در بین سایر استان ها قرار دارند.

سامانه سجام چیست؟

سجام (SEJAM.IR) یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه ایران است که تمام فعالان این بازار اعم از سرمایه‌گذاران، مشتریان و مدیران نهادها در این سامانه، فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هویت حضوری و غیر حضوری قادر به دریافت خدمات مبتنی بر داده های تایید شده خواهند بود. از طریق این سامانه اطلاعات هویتی، شماره حساب، شماره موبایل، آدرس الکترونیکی و اقامت دایمی فرد ثبت می‌شود و از آن به بعد هیچ نهاد مالی نیازی به دریافت مجدد اطلاعات آن سهامدار را ندارد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: احراز هویت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: احراز هویت احراز هویت ۲ هزار ثبت نام پنج استان شده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی